Voor de Sjaars

Sjaars, welkom! Na een grote zoektocht over de diepste krochten van het internet zijn jullie hier dan toch terecht gekomen bij het allerleukste dispuut der NSA. Ons Motto luidt: “Primus Inter Pares”, wat zich vertaalt naar “eerste onder de gelijken”. Lees hier wat leden zeggen over het dispuut en kijk vooral verder op onze site.

“Bij Appoggiatura wordt je uitgedaagd om je meningen en ideeën in de groep te gooien””

Hester – Triginta Victoria (Jaargroep 2019-2020)

Ervaring van vorig jaar

Hester (eerstejaars): “Zelf heb ik Appoggiatura ervaren als een dispuut waarbij geloof, openheid, gezelligheid en creativiteit centraal staan. Je wordt als sjaars direct gevraagd voor koffiedates, spelletjesavonden en borrels, zodat je je meteen deel van de groep voelt. Als sjaars hoor je erbij en word je echt gezien! Bij Appoggiatura word je uitgedaagd om je meningen en ideeën in de groep te gooien. We houden van goede discussies en als sjaars word je uitgedaagd om hier ook vrolijk in mee te doen. We zijn een dispuut dat elkaar scherp houdt en dus zijn we eerlijk en kritisch naar elkaar vanuit het idee dat we hier juist door groeien.”

“Appo is creatief, dwars en bovenal een heel gezellige groep mensen waar je je studententijd wel mee wilt invullen”

Hans Erik – Presidente

Woord van de Presidente

Hans Erik (Dispuutsvoorzitter):

“Waarde sjaars! Al twee jaar mag ik rondlopen in het meest kleurrijke dispuut der NSA. Wat Appo bijzonder maakt is dat hier echt een plek voor iedereen is. Binnen Appo wilt iedereen je vanaf minuut één leren kennen en je het dispuut in trekken. Appo is vrolijk, kritisch, niet te serieus maar toch studentikoos. Wij hechten veel waarde aan vriendschappen en gaan geloofsgesprekken en een beetje diepte niet uit de weg. Juist deze mix maakt dat ik bij Appo een paar van mijn beste vrienden heb mogen leren kennen. Appo is creatief, af en toe een beetje dwars, en bovenal een heel gezellige groep mensen waar je je studententijd wel mee wilt invullen.”